Rapamahan majoneesi

Sitruunamehua, etikkaa voi laittaa viinietikan sjiaan.

Mausteeksi suola ja mustapippuri.

Mahdollisesti vähän sinappia.

Laita aineet mainitussa järjestyksessä kapeaan ja korkeaan astiaan.

Pistä sauvasekoitin astian pohjalle, käynnistä se ja sekoita sillä koko ajan, vähitellen nostaen.

Paina sauvasekoitin vielä kerran alas ja ylös, sen ollessa käynnissä.

Paras tulos saavutetaan huoneenlämpöisillä aineksilla ja mahdollisimman uusilla munilla

Kopsattu karppaus.

Info foorumilta

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Sassu82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 96g137kcal12g0.3g9.9g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g350g3080kcal0g0g350g0g
Viinietikka 8.8g1.8kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana910g6438kcal24g0.6g719.8g0g
Valittu annoskoko455g3219kcal12g0.3g359.9g0g
Annoskoko puolitettuna228g1610kcal6g0.2g180g0g
Arvot/100g100g707kcal2.6g0.1g79.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=202495