Parsakaalivuoka aurajuustolla1708

Ruskista jauheliha, sipuli ja pekoni.

Mausteeksi ainakin pippuri.

Suolaa tulee juustosta eli ei ole välttämätön.

Kaikki ainekset uunivuokaan ja aurajuustomuru päällimmäiseksi.

Uunissa n.1,5 tuntia lämpö 150 astetta.

Tarjoile raejuuston kanssa.

Tuoretta timjamia pinnalle.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1040 grammaa

Sirkka59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 131g291kcal23g0g22.3g0g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Parsakaali brokkoli 107g38kcal5g2.1g0.3g2.7g
Pekoni, paistettu 37g192kcal6.1g0g18.9g0g
Aurajuustokerma, 10 % (Valio), annos 100g109g120kcal2.5g3.4g10.9g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g57g148kcal15.4g0g9.7g0g
Mustapippuri 2.2g6.1kcal0.2g0.8g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana910g1594kcal104.6g13.6g124.4g7g
Valittu annoskoko455g797kcal52.3g6.8g62.2g3.5g
Annoskoko puolitettuna228g399kcal26.2g3.4g31.1g1.8g
Arvot/100g100g175kcal11.5g1.5g13.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245390