Fetalla mehevöitetyt jauhelihapihvit

Kaikki aineet tasaisesti sekaisin, tee sopiva määrä puolikkaita joiden keskelle juusto.

Sulje puolikkaat kiinni juustottomalla puolikkaalla ja paista pannulla sopiva aika.

Mausteiksi chiliä, suolaa jne.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Army
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g233g397kcal44.3g0g23.3g0g
Kananmuna kuoreton 32g46kcal4g0.1g3.3g0g
Sipuli (kuorittu)80g22kcal1g3.8g0.2g1.4g
Creme Bonjour Cuisine,tom., annos 100g73g102kcal2.2g1.5g9.5g0g
Dodoni feta, kreikkalainen (Dodoni), annos 200g21g53kcal3.5g0.4g4.4g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g16g16kcal1.2g2.6g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana910g1272kcal112.4g16.8g81.6g3.4g
Valittu annoskoko455g636kcal56.2g8.4g40.8g1.7g
Annoskoko puolitettuna228g318kcal28.1g4.2g20.4g0.9g
Arvot/100g100g140kcal12.4g1.8g9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=256339