Tonnikalapihvi

Mittaa kermaviili pieneen taikinakulhoon ja sekoita korppujauho sekaan.

Anna turvota ja mausta.

Valuta tonnikalat, sekoita massaan ja lisää kananmunat.

Jos taikina on liian juoksevaa, lisää korppujauhoja.

Paista uunin keskitasolla n.200-225 asteessa, kunnes pinnassa on kaunis väri ja pihvit ovat ns. kimmoisia.

Noin 20-30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 52g34kcal1.7g2.5g1.8g0g
Tonnikala vedessä (Pirkka) 200g/150g262g288kcal65.5g0g2.6g0g
Korppujauho (Pirkka)44g156kcal6.1g30.6g1g2.2g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.9g1.5kcal0.1g0.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 96g137kcal12g0.3g9.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana910g1233kcal170.8g67.4g30.4g4.4g
Valittu annoskoko455g617kcal85.4g33.7g15.2g2.2g
Annoskoko puolitettuna228g308kcal42.7g16.9g7.6g1.1g
Arvot/100g100g136kcal18.8g7.4g3.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=272567