Raparperipiirakka

Pilko raparperit kattilaan.

Lisää 1 dl vettä ja 1-2 dl sokeria.

Anna porista noin vartin verran.

Kaada täyte piirakkavuokaan ja paista 200 asteessa noin 30-40min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 91 grammaa

Naukkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi, tuore150g47kcal1.1g8.3g0.2g2.1g
Vesi50g0kcal0g0g0g0g
Sokeri64g260kcal0g63.9g0g0g
Piirakkataikina, pakaste, makea, pyöreä (Myllyn paras), annos 380g191g724kcal13.5g95.8g30.9g3.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana910g2060kcal29.2g336g62.2g11g
Valittu annoskoko455g1030kcal14.6g168g31.1g5.5g
Annoskoko puolitettuna228g515kcal7.3g84g15.6g2.8g
Arvot/100g100g226kcal3.2g36.9g6.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296847