Kesäkurpitsa-jauhelihapaistos

Ruskista jauheliha ja sipulisilppu kevyesti öljyssä.

Lisää tomaattikuutiot, ketsuppi, valkosipuli ja mausteet.

Leikkaa kesäkurpitsa vajaan sentin paksuisiksi viipaleiksi ja ruskista kevyesti molemmin puolin.

Lado kesäkurpitsaviipaleet ja täyte kerroksittain voideltuun vuokaan.

Kypsennä paistosta noin 20 min 225 asteisessa uunissa.

Voit halutessasi ripotella pinnalle juustoraastetta (ei sisälly reseptin kaloreihin!).

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 364 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 156g28kcal0.9g3.9g0.6g1.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl9g84kcal0g0g9.4g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha125g207kcal23.7g0g12.5g0g
Sipuli 34g10kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g109g22kcal0.7g4.2g0.3g1.5g
Ketsuppi, Heinz17g17kcal0.2g4.1g0g0.2g
Valkosipuli 1.2g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Ruokasuola jodioitu 2.2g0.1kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Oregano, kuivattu 0.3g1kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana910g746kcal52g28.4g45.8g7.2g
Valittu annoskoko455g373kcal26g14.2g22.9g3.6g
Annoskoko puolitettuna228g187kcal13g7.1g11.5g1.8g
Arvot/100g100g82kcal5.7g3.1g5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=386640