Poropötköt

Sekoita ainekset keskenään huolella ja tee niistä haluamasi kokoinen pötkö.

Kääri se folioon huolella ha tee pienet reiät hammastikulla pääli puolelle.

Paista 100-150 asteessa n. 2,5 tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha 398g507kcal85.7g0g17.9g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 12g8.2kcal0.1g1.3g0.1g0.5g
Mustapippuri 2.9g8.2kcal0.3g1.1g0.1g0.8g
Curryjauhe (-), annos 5g1.8g5.7kcal0.2g0.9g0.2g0.2g
Valkosipulijauhe, annos 3g12g40kcal1.2g8.9g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 29g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana910g1138kcal175g24.4g37.2g3g
Valittu annoskoko455g569kcal87.5g12.2g18.6g1.5g
Annoskoko puolitettuna228g285kcal43.8g6.1g9.3g0.8g
Arvot/100g100g125kcal19.2g2.7g4.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=397286