Raparperi-mansikkakeitto

Keitä raparperi, vesi, kanelitanko ja sokeria 5 min. ota pois liedeltä.

Lisää perunajauho kylmään veteen ja liruta se keittoon.

Kiehauta.

soseuta mansikat ja lisää ne.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 911 grammaa

Winqan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 175g59kcal1.2g9.6g0.2g2.5g
Kanelitanko (Söderman), annos 11g2.5g15kcal0.2g1.5g0.9g0g
Ruokosokeri21g86kcal0g21g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 7g23kcal0g5.7g0g0.1g
Mansikka 250g116kcal1.2g21g0.5g4.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana911g599kcal5.2g117.6g3.2g14.6g
Valittu annoskoko456g299kcal2.6g58.8g1.6g7.3g
Annoskoko puolitettuna228g150kcal1.3g29.4g0.8g3.7g
Arvot/100g100g66kcal0.6g12.9g0.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=194727