Kalakeitto

Kiehauta pilkotut paprikat ja sipulit, lisää mausteet, seiti ja koskenlaskijajuusto pieninä paloina.

Keitto on valmis, kun juusto on sulanut ja seiti kypsää.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti, pakasteena - Findus1441g1008kcal230.5g0g4.3g0g
Paprika, punainen90g23kcal0.8g4.1g0.4g1.8g
Paprika keltainen 306g92kcal2.9g15.6g0.6g6.1g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g180g49kcal2.3g8.6g0.2g3.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g180g49kcal2.3g8.6g0.4g3.1g
Sipuli (kuorittu)180g49kcal2.3g8.6g0.4g3.1g
Vesi, vesijohtovesi 1801g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g16g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g180g504kcal34.2g0.1g39.6g0g
Wok-kasvikset, porkkana, herne, vesikastanja, bambunverso, paprika, sieni 180g83kcal3.6g13.6g0.5g4.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9108g3714kcal557.8g118.4g92.8g43.4g
Valittu annoskoko4554g1857kcal278.9g59.2g46.4g21.7g
Annoskoko puolitettuna2277g929kcal139.5g29.6g23.2g10.9g
Arvot/100g100g41kcal6.1g1.3g1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=154612