Chili-tomaatti possupata

Pilko aineet, reiluhkoiksi paloiksi.

Ruskista lihat pannulla, lisää sipuli, valkosipuli ja paprikat, pyöräytä muutaman kerran ja lisää chili-tomaattimurska, vesi ja porkkanat.

Kaada kannelliseen uunipataan ja työnnä uuniin reiluksi tunniksi.

Tarjoile keitetyn riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Akselina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale, marinoitu1198g2397kcal155.8g34.8g191.7g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)1109g388kcal11.1g76.5g5.5g15.5g
Valkosipuli 60g65kcal4.7g9.8g0.4g1.3g
Sipuli (kuorittu)360g97kcal4.7g17.3g0.7g6.1g
Paprika, punainen240g62kcal2.2g11g1g4.8g
Paprika vihreä 240g51kcal2.3g6g0.7g4.6g
Vesi599g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 749g245kcal4.6g41.6g1.5g19.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9108g6609kcal370.8g394g403g102.8g
Valittu annoskoko4554g3304kcal185.4g197g201.5g51.4g
Annoskoko puolitettuna2277g1652kcal92.7g98.5g100.8g25.7g
Arvot/100g100g73kcal4.1g4.3g4.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197889