Jauheliharulla (karppaus.info)

Kuulota sipuli reilussa oliiviöljyssä.

Laita jauheliha astiaan ja mausteita oman maun mukaan( esim.

pippuria 2rkl, suolaa 1tl, yleismauste 2rkl).

laita joukonjatkoksi kananmunat, creme bonjour ja lopuksi sipulit(viilentyneinä).

Sekoita hyvin.

Laita taikina leivinpaperille ja levitä tasaiseksi.

Taikinalevyn päälle höylää kermajuustoa tasainen yhden siivun kerros.

Lopuksi kääri taikina rullalle.

Viimeiseksi "kääretorttu" uuniin 225astetta ja 45minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Makes
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)451g122kcal5.9g21.6g0.9g7.7g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 361g1347kcal80.4g0g115.4g0g
Pekoni, Euroshopper216g606kcal34.6g2.2g51.9g0g
Jauheliha, sika-nauta 2704g5988kcal473.2g0g459.7g0g
Kananmuna kuoreton 372g530kcal46.5g1.1g38.1g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 451g1757kcal9.6g9.9g189.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9108g20700kcal1300.4g69.6g1710.6g15.4g
Valittu annoskoko4554g10350kcal650.2g34.8g855.3g7.7g
Annoskoko puolitettuna2277g5175kcal325.1g17.4g427.7g3.9g
Arvot/100g100g227kcal14.3g0.8g18.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201809