Makkarakastike

Paista makkara ja sipuli öljyn kera.

Mausta suolalla ja grillimausteella.

Lisää joukkoon jauhot.

Lisää vesi kun jauhot on kuullotettu.

Lisää ketsuppi.

Anna hautua hetken ja tarjoile perunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Grillimakkara, Atrilli, Atria1799g3598kcal158.3g179.9g251.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 1799g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix405g202kcal6.1g40.5g2g0g
Sipuli (kuorittu)247g67kcal3.2g11.9g0.5g4.2g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g202g1822kcal0g0g202.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 90g309kcal9.2g63g1.1g3.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9108g11995kcal353.6g590.6g915.8g14.6g
Valittu annoskoko4554g5998kcal176.8g295.3g457.9g7.3g
Annoskoko puolitettuna2277g2999kcal88.4g147.7g229g3.7g
Arvot/100g100g132kcal3.9g6.5g10.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271823