Chili Con Carne

Ruskista jauheliha ja kuullota sipulit oliiviöljyssä.

Lisää pavut ja paseerattu tomaatti.

Mausta chilillä, suolalla ja muilla mausteilla maun mukaan.

Tarjoile riisin tai vaalean leivän kanssa tai syö sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1498g2487kcal284.6g0g149.8g0g
Sipuli (kuorittu)180g49kcal2.3g8.6g0.4g3.1g
Kidneypapu, suolaliemessä719g791kcal56.1g129.4g3.6g57.5g
Valkoinen papu tomaattikastikkeessa (Eldorado), annos 210g629g491kcal32.1g72.4g7.6g31.5g
Oliiviöljy 30g265kcal0g0g30g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g1498g375kcal19.5g62.9g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9108g8913kcal789.2g546.6g388.8g184.2g
Valittu annoskoko4554g4456kcal394.6g273.3g194.4g92.1g
Annoskoko puolitettuna2277g2228kcal197.3g136.7g97.2g46.1g
Arvot/100g100g98kcal8.7g6g4.3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=343502