Raparperi-mansikkakeitto

Keitä raparperi, vesi, kanelitanko ja sokeria 5 min. ota pois liedeltä.

Lisää perunajauho kylmään veteen ja liruta se keittoon.

Kiehauta.

soseuta mansikat ja lisää ne.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 911 grammaa

Winqan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 1750g589kcal12.1g96.3g1.8g24.5g
Kanelitanko (Söderman), annos 11g25g151kcal1.7g14.6g8.8g0g
Ruokosokeri210g856kcal0g209.8g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 70g234kcal0g57.1g0g1g
Mansikka 2500g1163kcal12.5g210g5g47.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9110g5988kcal52.6g1175.6g31.2g146g
Valittu annoskoko4555g2994kcal26.3g587.8g15.6g73g
Annoskoko puolitettuna2278g1497kcal13.2g293.9g7.8g36.5g
Arvot/100g100g66kcal0.6g12.9g0.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=194727