Ramen-keitto

Suikaloi porkkana, sienet, parsa, purjo.

Pilko valkosipuli, inkivääri, chili.

Lisää soija ja etikka, anna haihtua.

Lisää vesi ja nuudelit.

Keitä kypsiksi.

Lisää tarjoiltaessa esim. 35g katkarapuja/25g naudan lihaa/1/2 kananmuna/25g kidneypapuja.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 651 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g350g98kcal2.1g20.8g0.7g8.7g
Parsakaali brokkoli 175g61kcal8.1g3.4g0.5g4.4g
Purjosipuli 88g20kcal1.6g2.1g0.2g1.8g
Herkkusieni 175g28kcal3.7g0.5g0.6g2.6g
Valkosipuli 12g13kcal1g2g0.1g0.3g
Inkivääri, tuore, silputtu18g14kcal0.3g3.1g0.1g0.3g
Chili paprika punainen18g7kcal0.3g1.6g0g0g
Soijakastike 53g32kcal2.7g5g0g0g
Etikka (Eldorado), annos 5g13g0.4kcal0g0g0g0g
Vesi3499g0kcal0g0g0g0g
Riisinuudeli (Mama), annos 55g158g553kcal5.4g128.5g0.9g2.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9114g1652kcal50.4g334g6.2g41.2g
Valittu annoskoko4557g826kcal25.2g167g3.1g20.6g
Annoskoko puolitettuna2279g413kcal12.6g83.5g1.6g10.3g
Arvot/100g100g18kcal0.6g3.7g0.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=401258