Raparperipiirakka

Vatkaa sokeri ja rasva vaahdoksi.

Lisää muna hyvin vatkaten.

Lisää jauhot ja hiutaleet.

Voitele vuoka-> levitä taikinaa myös reunoille.

Sekoita vaniljakastikejauhe+maito vispilällä tasaiseksi.

Laita jääkaappiin 10 minuutiksi.

Rouhi suklaa ja sekoita joukkoon.

Pese ja kuori raparperi.

Pilko 1/2 cm:n siivuiksi.

Levitä vuokaan taikinan päälle kastike ja painele pintaan raparperit.

Paista uunissa 200 asteessa 30-35 min. Suojaa pinta foliolla, kun se on saanut hieman väriä.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Selo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Steviasokeri 1dl = 45g (Dansucker), annos 45g15g60kcal0g14.8g0g0g
Virilo kookosöljy, kylmäpuristettu luomu (Ölmuhle), annos 7g37g329kcal0g0g36.6g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen13g96kcal0g0g10.6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 20g25kcal2.2g0.1g1.8g0g
Grahamjauho 37g120kcal3.9g22.2g0.8g3.6g
Neljänviljanhiutale 10g33kcal1g5.8g0.3g1.1g
Vaniljakastike, Vanhan ajan 2 x 63 g (Blå band), annos 16g42g172kcal1.3g37.7g1.7g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 150g40kcal4.9g4.6g0g0g
Valkosuklaa Bak&Dessert (Fazer), annos 100g33g186kcal2.2g19g1.3g0g
Raparperi 100g34kcal0.7g5.5g0.1g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana912g2189kcal32.4g219.4g106.4g12.2g
Valittu annoskoko456g1095kcal16.2g109.7g53.2g6.1g
Annoskoko puolitettuna228g547kcal8.1g54.9g26.6g3.1g
Arvot/100g100g240kcal3.6g24g11.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=428044