Jauhelihanyytit

Paista sipulit, jauheliha ja paprika.

Sulata sekaan Koskenlaskija-juusto.

Leikkaa voitaikinasta neliöitä, laita keskelle täyte ja taita.

Paista uunissa 225C n. 15min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 57 grammaa

O0na
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 133g295kcal23.3g0g22.6g0g
Paprika, punainen33g8.6kcal0.3g1.5g0.1g0.7g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto83g233kcal15.8g0g18.3g0g
Sipuli (kuorittu)33g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Valkosipuli 6.7g7.2kcal0.5g1.1g0g0.1g
Voitaikina Myllyn Paras 500g166g641kcal10.2g49.4g44.9g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana912g2387kcal101g107.2g172g8.4g
Valittu annoskoko456g1193kcal50.5g53.6g86g4.2g
Annoskoko puolitettuna228g597kcal25.3g26.8g43g2.1g
Arvot/100g100g262kcal11.1g11.8g18.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158295