Suklaafondant

Sulata rasva ja suklaa.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vehnäjauhot siivilän läpi ja lisää varovasti sekoittain rasva-suklaaseos.

Nostele muffinssivuokiin ja paista 190 asteessa 10 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Daffodil
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tummasuklaa (Panda), annos 100g80g425kcal3.9g41.4g25.5g0g
Kananmuna kuoreton 159g227kcal19.9g0.5g16.3g0g
Sokeri 86g348kcal0g85.6g0g0g
Euroshopper margariini 60 %60g326kcal0.6g0.6g35.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 33g113kcal3.3g23g0.4g1.2g
Kaakaojauhe, X-tra4g15kcal0.1g3.3g0.1g0g
Tummasuklaa (Panda), annos 100g6.6g35kcal0.3g3.4g2.1g0g
Kananmuna kuoreton 13g19kcal1.6g0g1.3g0g
Sokeri 7.1g29kcal0g7.1g0g0g
Euroshopper margariini 60 %5g27kcal0g0g3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.7g9kcal0.3g1.9g0g0.1g
Kaakaojauhe, X-tra0.3g1.1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana912g3147kcal60g334g169.2g2.6g
Valittu annoskoko456g1573kcal30g167g84.6g1.3g
Annoskoko puolitettuna228g787kcal15g83.5g42.3g0.7g
Arvot/100g100g345kcal6.6g36.6g18.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151840