Karppileipä hiivalla, ilman juustoa

Vatkaa vispilällä veden sekaan Fiber husk, suola ja kuivahiiva.

Anna turvota väh. 10 min.
lisää muut aineet ja vaivaa koneella taikinaksi.

Anna kohota.

Tee pyöreä leipä ja anna vielä kohota uunin lämpiämisen ajan.

Paista 200* kolmisen varttia tai kunnes tuntuu kypsältä pohjaan kopauttaessa (ontto ääni).

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi302g0kcal0g0g0g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g15g1.5kcal0.2g0g0.1g12.8g
Suola, annos 3g2.3g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g8.3g30kcal3.7g3.3g0.5g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale23g14kcal2.3g1.1g0.1g16.5g
Manteli, jauhettu, n. 1dl106g636kcal25.5g7g57.1g7.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana912g1363kcal63.4g22.8g115.6g73.4g
Valittu annoskoko456g681kcal31.7g11.4g57.8g36.7g
Annoskoko puolitettuna228g341kcal15.9g5.7g28.9g18.4g
Arvot/100g100g149kcal7g2.5g12.7g8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=229174