Iloleipurin banaanikakku

Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen.

Sulata voi, anna jäähtyä.

Vatkaa muna ja sokeri, lisää voi, kuivat aineet ja soseutettu banaani.

Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan, paista 15-20 min/200 C.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 90g655kcal1.1g0.4g73.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 98g336kcal10g68.5g1.2g3.4g
Kananmuna kuorineen punnittu 84g106kcal9.3g0.2g7.6g0g
Sokeri 51g208kcal0g51.1g0g0g
Banaani, kuorittu 120g105kcal1.3g22g0.5g2.2g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g6g19kcal0.7g3.6g0.4g1.7g
Leivinjauhe 6g11kcal0.3g2.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana912g2876kcal45.4g296.2g166.2g14.6g
Valittu annoskoko456g1438kcal22.7g148.1g83.1g7.3g
Annoskoko puolitettuna228g719kcal11.4g74.1g41.6g3.7g
Arvot/100g100g315kcal5g32.5g18.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264700