Karppi - kauraleipä 33,53%

Valmista ensin puuro ja lisää sitten muut aineet ja lusikoi kakkaroiksi pellille, leviävät uunissa sopiviksi.

raakapaino 920g

valmispaino 689g

hävikki siis 231g eli 33,53%
valmispainosta

valmispaino siis keskim. 28,7g/kpl

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Therezza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aitokaurahiutale (the2012) (Puuppola), annos 20g10g36kcal1.4g5.8g0.7g0.9g
Ruokasuola jodioitu 0.6g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 74g0kcal0g0g0g0g
Kaurakuitunen (the2012) (Hirvelä), annos 12g30g37kcal2.1g4.8g1g20.7g
Kananmuna kuoreton 100g142kcal12.4g0.3g10.2g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 12g84kcal3.3g0.9g7.2g1.5g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 14g46kcal4.2g1g2.9g4.4g
Kuohukerma laktoositon (thl2011) (Valio), annos 330g25g84kcal0.5g0.7g8.7g0g
Muksu luumua soseena (Muksu, nutricia), annos 215g18g8.6kcal0.1g1.8g0g0.3g
Maitorahka, pehmeä rasvaton 0,3% (Valio), annos 250g44g27kcal4.4g1.9g0.1g0g
Keso raejuusto (Arla), annos 100g52g36kcal5.7g1.3g0.8g0g
Mantelijauhe (the2012) (Sallinen), annos 75g54g311kcal11.7g10.6g27.1g5.6g
Kaurajauho 17g65kcal2.5g9.9g1.3g1.7g
Leivinjauhe 5g8.7kcal0.3g1.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana912g1769kcal97.2g81.8g120g70.2g
Valittu annoskoko456g885kcal48.6g40.9g60g35.1g
Annoskoko puolitettuna228g442kcal24.3g20.5g30g17.6g
Arvot/100g100g194kcal10.7g9g13.2g7.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268098