Kalkkunan jauhelihakeitto

Kaada vihannekset, perunasipuli-sekoitus, h
erne, maissi, paprikasekoitus makarooni ja vesi kattilaan.

Keitä.

paista kalkkunanjauheliha ja sipuli pannulla, ilman rasvaa.

Lisää tomaattimurska kalkkunan sekaan.

kun vihannekset ovat valmiita, lisää kalkkuna.

Lisää ketsuppi keittoon.

Mausta oman maun mukaan.

Itse käytin suolaa, vihanneskuution, timjamia, piz
zamaustetta, chiliä(jauhettua) ,papri
kaa(jauhettua) ,pikkusen jauhelihamaustetta, maustepippuria(j
auhettu) ja tuoretta persiljaa! Tuli tosi hyvää ja täyttävää! Eikä ole turhia rasvoja! :) en muuten oo ihan varma tosta vesi määrästä.

Tein keiton viidenlitran kattilaanja tuli kyllä lopussa ihan täyteen!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 365 grammaa

Tiugru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 234g0kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset, apetit39g10kcal0.4g1.9g0.1g0.9g
Herne-maissi-paprika, Rainbow31g25kcal1.3g4.1g0.3g1g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g63g87kcal11.9g0g4.4g0g
Sipuli 8.6g2.6kcal0.1g0.4g0g0.1g
Tomaattimurska 39g12kcal0.2g2.1g0.1g0.7g
Ketsuppi, Felix9g8.4kcal0.1g2g0g0g
Makaroni, tumma 8.6g31kcal1.2g5.6g0.3g0.5g
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 23g17kcal0.4g3.4g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana913g385kcal31.2g39g10.4g7g
Valittu annoskoko456g192kcal15.6g19.5g5.2g3.5g
Annoskoko puolitettuna228g96kcal7.8g9.8g2.6g1.8g
Arvot/100g100g42kcal3.4g4.3g1.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109167