Liharuukku

Kuori ja hienonna sipuli.

Ruskista lihasuikaleet ja sipuli margariini-öljyseoksessa.

Sulata joukkoon tuorejuusto ja vesi.

Siirrä seos pataan ja hauduta uunissa 175 asteessa tunnin ajan.

Lisää kerma ja sekoita.

Anna hautua vielä 15min ajan.

Tarjoile perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 365 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.8g0g0.3g
Pirkka maustamaton naudanlihasuikale, pakkaus 400 g125g165kcal26.2g0g6.2g0g
Porsaanlihasuikale naturel (Pirkka), annos 400g125g249kcal25g0g16.2g0g
Margariini, Pirkka0.8g5.6kcal0g0g0.6g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g0.8g7kcal0g0g0.8g0g
Suola, annos 3g1.6g0kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto, creme-bonjour, mustapippuri-tilli31g94kcal1.1g1.3g9.4g0g
Vesi94g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%63g100kcal1.7g1.7g9.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana913g1249kcal108.4g7.6g85.2g0.6g
Valittu annoskoko456g624kcal54.2g3.8g42.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna228g312kcal27.1g1.9g21.3g0.2g
Arvot/100g100g137kcal11.9g0.8g9.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=355720