Vihanneslihakeitto

Kiehauta vesi ja liemikuutiot, lisää suikaloidut kasvikset ja kevyesti ruskistettu jauheliha, keitä hetki.

Lisää tomaattimurska, 2 rkl vasikanfondia, purista keittoon 2-3 valkosipulin kynttä, lopuksi meiramia ja persiljasilppua

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi188g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali50g11kcal0.6g1.7g0.1g1g
Porkkana 50g16kcal0.3g2.8g0.1g1.3g
Palsternakka 19g12kcal0.1g2.2g0.1g0.8g
Selleri, annos 50g19g2.6kcal0.2g0.6g0g0g
Sipuli 25g7.6kcal0.3g1.2g0g0.4g
Paistijauheliha 10%50g85kcal10g0g5g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr2.8g7.7kcal0.2g0.3g0.7g0g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g49g20kcal0.8g4g0g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g3.8g2.8kcal0.3g0.4g0g0g
Valkosipuli 1.2g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana913g331kcal25.8g26.8g12g7g
Valittu annoskoko457g165kcal12.9g13.4g6g3.5g
Annoskoko puolitettuna228g83kcal6.5g6.7g3g1.8g
Arvot/100g100g36kcal2.8g2.9g1.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=125712