Ruispuuro

Vatkaa ruisjauhot kiehuvaan, suolalla maustettuun veteen.

Hauduta puuro kypsäksi välillä sekoittaen.

Kypsymisaika 45-60 minuuttia.

Tarjoa puuro maidon tai voisilmän kanssa tai marjojen kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Jattilainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi350g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho Pirkka105g320kcal10.2g64.1g2.1g15.8g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana913g641kcal20.4g128.2g4.2g31.6g
Valittu annoskoko457g320kcal10.2g64.1g2.1g15.8g
Annoskoko puolitettuna228g160kcal5.1g32.1g1.1g7.9g
Arvot/100g100g70kcal2.2g14g0.5g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=159742