Soija-juurespata

Pilko ainekset pataan (kerma lisätään vasta paistamisen jälkeen) Mausteiksi myös laakerinlehtiä, meiramia ja oreganoa.

Anna maustua 0,5-2h viileässä.

Paista 225 asteessa noin tunti.

Lisää kerma.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Vee85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1198g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g999g280kcal6g59.4g2g25g
Lanttu 799g231kcal8g36.7g2.4g14.4g
Sipuli (kuorittu)799g216kcal10.4g38.3g1.6g13.6g
Soijarouhe, tumma, 30g200g645kcal99.9g59.9g1g11g
Kasvisliemikuutio (Maggi), annos 10g60g140kcal1.8g15.8g8g0g
Suola, annos 3g2.4g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 24g77kcal3.5g4.4g3.1g9g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g399g479kcal13.6g14.4g39.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 80g274kcal8.1g55.9g1g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9120g4683kcal302.6g569.6g118g151.6g
Valittu annoskoko4560g2342kcal151.3g284.8g59g75.8g
Annoskoko puolitettuna2280g1171kcal75.7g142.4g29.5g37.9g
Arvot/100g100g51kcal3.3g6.2g1.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=122304