Hirvenjauhelihakeitto

1 rkl oliiviöljyä teflon kattilan pohjalle ja paista siinä hirvenjauheliha kypsäksi.

Lisää puoli pussia sipulia pakastekuutioina.

Kaada päälle 2litraa vettä, kun vesi kiehuu, lisää 2 lihaliemikuutiota ja isoja keittojuureksia pussillinen, sekä 150g peruna-sipulisekoitusta ja 1tl suolaa.

Kiehauta 7 minuuttia

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 380 grammaa

Saher
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi150g15kcal2.2g2.2g0g0g
Isot keittojuurekset (Rainbow), annos 450g675g135kcal6.7g20.2g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi33g92kcal3g2.3g7.6g0g
Vesi2999g0kcal0g0g0g0g
Peruna-sipulisekoitus, Eldorado (500 g)225g153kcal3.6g33.5g0.2g0g
Hirvenjauheliha oma saalis450g504kcal99g0g13.5g0g
Oliiviöljy 21g186kcal0g0g21g0g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9120g2169kcal229g116.4g84.6g0g
Valittu annoskoko4560g1085kcal114.5g58.2g42.3g0g
Annoskoko puolitettuna2280g542kcal57.3g29.1g21.2g0g
Arvot/100g100g24kcal2.5g1.3g0.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=132389