Porkkana-parsakaalikeitto

Kuori ja paloittele (pieniä /keskikokoisia 7kpl) ja laita kiehumaan veteen (1-1,5 litraa).

Lisää punaiset linssit (2dl) ja keitä noin 15 -20 min. Paloittele ison parsakaalin nuput ja lisää keittoon.

Keitä noin 5 min. Leikkaa joukkoon runsaasti persiljaa.

Mausta muskottipähkinällä.

Lopuksi soseuta keitto.

Voit lisätä myös kasivsöljyä lopuksi.

(Öljyä ei tavitse kuumentaa.)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Veraelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 1805g590kcal11.2g100.3g3.6g46g
Parsakaali brokkoli 1504g527kcal69.5g29.3g4.5g37.6g
Punaisia linssejä (Gogreen), annos 100g1203g4151kcal300.8g712.3g26.5g129.9g
Persilja 48g13kcal0.7g0.5g0.1g3.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9120g10563kcal764.4g1684.8g69.4g434.8g
Valittu annoskoko4560g5281kcal382.2g842.4g34.7g217.4g
Annoskoko puolitettuna2280g2641kcal191.1g421.2g17.4g108.7g
Arvot/100g100g116kcal8.4g18.5g0.8g4.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=250549