Jumpen-naudanpaahtopaistisuikalekastike

Ruskista paahtopaistipannulla öljyssä, mausta myllystä mustapippurila, laita sekaan ruokakerma ja mausta vasikkanfondilla, hauduta riittävän kauan esim. 1 h, lisää lopuksi creme fraiche.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Jumpe70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paahtopaistisuikale naturell (Atria), annos 400g2400g2760kcal528g0g60g0g
Extra virgin oliiviöljy (Rainbow), annos 10g120g1080kcal0g0g120g0g
Flora kevyt ruoka 7%1200g1020kcal12g54g84g0g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g120g192kcal10.8g37.2g0.4g0.8g
Creme fraiche, 8% rasvaa (Arla), annos 100g720g792kcal21.6g46.8g57.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9120g11688kcal1144.8g276g644g1.6g
Valittu annoskoko4560g5844kcal572.4g138g322g0.8g
Annoskoko puolitettuna2280g2922kcal286.2g69g161g0.4g
Arvot/100g100g128kcal12.6g3g7.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=251393