Jauhelihaperunavuoka ala heini

Viipaloi perunat ja tomaatit ohuiksi.

Esim. raastinraudan viipalereunalla.

Paista sipuli ja jauheliha.

Mausta oman maun mukaan ja lisää sulatejuusto.

Voitele vuoka.

Annostele ensin kerros perunaa, sitten kerros jauhelihaa, kerros perunaa, kerros jauhelihaa ja tomaattiviipaleet päällimmäiseksi.

Tee lihaliemi ja kaada se lopuksi tasaisesti päälle.

Paista 175 astetta noin tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Heinisi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti 667g152kcal3.7g23g2g9.3g
Peruna, keskikokoinen 60g1976g1186kcal29.6g256.9g2g17.8g
Lihaliemivalmiste rainbow valmis sekoitus (Rainbow), annos 100g1000g60kcal1g5g4g0g
Atria kevyt jauheliha (Atria), annos 400g665g1097kcal132.9g0g66.5g0g
Tomato Ketchup (Heinz), annos 25g252g192kcal2.3g60.8g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9120g5372kcal339g691.4g149.6g54.2g
Valittu annoskoko4560g2686kcal169.5g345.7g74.8g27.1g
Annoskoko puolitettuna2280g1343kcal84.8g172.9g37.4g13.6g
Arvot/100g100g59kcal3.7g7.6g1.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=289198