Eevaliin omenapiiras

Sekoita jauhot, sokerit ja leivinjauhe (voit myös käyttää 1 tl leivinjauhetta ha 1 tl ruokasoodaa).

Voit myös korvata osan (0,5 dl) jauhoista leseillä.

Lisää joukkoon munat yksitellen vatkaten, piimä ja sulatettu margariini.

Pilko omenat pieniksi lohkoiksi.

Kaada taikina leivinpaperille uunipellille ja omenalohkot taikinan päälle iloisesti sikinsokin.

Ripottele omenalohkojen päälle sokeria ja kanelia ja paista uunin keskiosassa 225 asteessa noin 25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 780g2675kcal79.4g545.7g9.4g27.3g
Piimä, rasvaton, Gefilus (Valio)960g307kcal28.8g45.1g0g0g
Sokeri 612g2483kcal0g611.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g19g77kcal0g19g0g0g
Leivinjauhe 24g42kcal1.2g9.1g0g0.1g
Kultarypsi360g1979kcal3.6g3.6g215.9g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 1439g512kcal2.3g102.3g1.3g28.8g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g7.2g26kcal0.3g5.7g0.3g0g
Sokeri 72g292kcal0g71.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 288g411kcal36g0.9g29.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9120g17607kcal303.2g2828.8g512.8g112.4g
Valittu annoskoko4560g8804kcal151.6g1414.4g256.4g56.2g
Annoskoko puolitettuna2280g4402kcal75.8g707.2g128.2g28.1g
Arvot/100g100g193kcal3.3g31g5.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=305468