Kesäkurpitsa pekonipaistos (Karpin keittokirja)

Viipaloi kesäkurpitsa ja hienonna sipuli.

Kuullota voissa ja kypsennä.

Mausta lisää kerma ja sulatejuusto.

Hauduta vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Piahonkanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 2700g487kcal15.1g67.5g10.8g18.9g
Sipuli (kuorittu)180g49kcal2.3g8.6g0.4g3.1g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]720g2430kcal86.4g0g266.4g0g
Sulatejuusto,koskenlaskija,valio300g840kcal57g0g66g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)600g960kcal16.2g16.2g90g0g
Voi, 1 tl, 5 g60g438kcal0.6g0.6g48g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9120g10408kcal355.2g185.8g963.2g44g
Valittu annoskoko4560g5204kcal177.6g92.9g481.6g22g
Annoskoko puolitettuna2280g2602kcal88.8g46.5g240.8g11g
Arvot/100g100g114kcal3.9g2g10.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=358272