Katjan kanttarellipiirakka

Paista sieniä, purjoa ja valkosipulia voissa hetki.

Lisää tuorejuusto.

Lusikoi taikina piirakkapohjalle.

Vatkaa 2 munaa ja kerma sekaisin.

Mausta.

lisää juustoraaste pinnalle ja kaada muna-kermaseos.

Paista uunissa 200 asteessa n.30-40min,

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Naukkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina suolaiseen leivontaan (Myllyn paras), annos 380g1520g5244kcal118.6g592.8g256.9g30.4g
Kanttarelli, tuore, annos 100g800g192kcal14.4g24g4g15.2g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus200g700kcal28g1g64g0g
Oivariini vähärasvainen20g110kcal0.2g0.2g12g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 800g2641kcal16g24g280g0g
Kananmuna kuorineen punnittu440g554kcal48.4g1.3g39.6g0g
Pizzajuustoraaste, annos 100g200g698kcal14g40g54g0g
Eva sulatejuusto savuporo-kevätsipuli (Arla ingman), annos 200g400g600kcal64g4g36g0g
Purjosipuli 180g41kcal3.3g4.3g0.4g3.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9120g21561kcal613.8g1383.2g1493.8g98.8g
Valittu annoskoko4560g10781kcal306.9g691.6g746.9g49.4g
Annoskoko puolitettuna2280g5390kcal153.5g345.8g373.5g24.7g
Arvot/100g100g236kcal6.7g15.2g16.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=373697