Raparperipiirakka

Vatkaa sokeri ja rasva vaahdoksi.

Lisää muna hyvin vatkaten.

Lisää jauhot ja hiutaleet.

Voitele vuoka-> levitä taikinaa myös reunoille.

Sekoita vaniljakastikejauhe+maito vispilällä tasaiseksi.

Laita jääkaappiin 10 minuutiksi.

Rouhi suklaa ja sekoita joukkoon.

Pese ja kuori raparperi.

Pilko 1/2 cm:n siivuiksi.

Levitä vuokaan taikinan päälle kastike ja painele pintaan raparperit.

Paista uunissa 200 asteessa 30-35 min. Suojaa pinta foliolla, kun se on saanut hieman väriä.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Selo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Steviasokeri 1dl = 45g (Dansucker), annos 45g150g599kcal0g148.2g0g0g
Virilo kookosöljy, kylmäpuristettu luomu (Ölmuhle), annos 7g366g3293kcal0g0g365.9g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen133g958kcal0g0g106.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 200g251kcal22g0.5g18g0g
Grahamjauho 366g1200kcal38.6g222.1g8g36.2g
Neljänviljanhiutale 100g329kcal10.1g57.9g3.5g11.5g
Vaniljakastike, Vanhan ajan 2 x 63 g (Blå band), annos 16g419g1718kcal12.6g377.2g16.8g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 1497g399kcal49.4g46.4g0g0g
Valkosuklaa Bak&Dessert (Fazer), annos 100g333g1863kcal21.6g189.6g13.3g0g
Raparperi 998g336kcal6.9g54.9g1g14g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9120g21888kcal322.4g2193.6g1065.8g123.4g
Valittu annoskoko4560g10944kcal161.2g1096.8g532.9g61.7g
Annoskoko puolitettuna2280g5472kcal80.6g548.4g266.5g30.9g
Arvot/100g100g240kcal3.5g24.1g11.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=428044