Pasta Verde

Mausteet: valkosipuli, limesitruuna, suola, mustapippuri, rypsiöljy, basilika (tuore)

1. Keitä pasta ohjeen mukaan.

2. Paloittele parsa ja keitä kypsäksi vähässä vedessä.

3. Kuullota sipulit öljyssä, lisää pannuun katkaravut ja basilika, kuumenna ja mausta.

4. Sekoita pasta, parsa ja katkarapuseos ja purista (lime) sitruunamehua päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tagliatelle pasta (Pirkka), annos 500g1500g5550kcal210g1080g45g0g
Parsakaali, keitetty, suolaa 1500g521kcal68.7g29g4.5g37.2g
Katkarapu pienet (pirkka)1080g713kcal162g0g7.6g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g180g1620kcal0g0g180g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9120g16970kcal889.2g2246.8g475.4g84.6g
Valittu annoskoko4560g8485kcal444.6g1123.4g237.7g42.3g
Annoskoko puolitettuna2280g4242kcal222.3g561.7g118.9g21.2g
Arvot/100g100g186kcal9.8g24.6g5.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=468886