Herkkumakaronilaatikko

1. sipuli silpuksi ja öljyn kanssa kattilaan, jauheliha perään (uuni lämpiämään 200 asteeseen)
2. lisätään porkkanaraaste ja soijarouhe (turvotettu lihaliemessä)
3. lisätään lihaliemi ja koskenlaskija
4. kun koskenlaskija on sulanut, lisätään kananmunat ja mausteet
5. pasta sekaan viimeisenä ja uuniin n. 30 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 380 grammaa

Helka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1601g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl30g270kcal0g0g30g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 250g745kcal46.4g6.3g60.1g0g
Tomaatti 400g91kcal2.2g13.8g1.2g5.6g
Kananmuna kuorineen punnittu 136g171kcal15g0.4g12.3g0g
Makaroni, tumma 601g2160kcal81.1g394.5g18g35.4g
Porkkana 200g65kcal1.2g11.1g0.4g5.1g
Lihaliemijauhe/tiiviste 20g59kcal2.2g3g4.2g0.1g
Soijarouhe, vaalea 120g462kcal46.2g55.6g2.8g12.3g
Atria kevyt jauheliha801g1361kcal152.1g0g80.1g0g
Sipuli 400g121kcal5g19.2g0.8g6.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9120g11010kcal702.8g1007.8g419.8g130.6g
Valittu annoskoko4560g5505kcal351.4g503.9g209.9g65.3g
Annoskoko puolitettuna2280g2753kcal175.7g252g105g32.7g
Arvot/100g100g121kcal7.7g11.1g4.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=48964