Lamminpään lumous

Rouhi n. 1cm paksuisille lihasuikaleille mustapippuria.

Ruskista kauniiksi.

Sekoita wokissa tai kasarissa kerma, mausteet (suola ihan vähän) curry, inkivääri, kaneli, valkosipulisilppu, tomaattipyre ja ranskalainen sinappi.

Kiehauta.

Lisää lihat ja anna hautua puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 2139g2677kcal449.3g0g96.3g0g
Ruokakerma ingman 5%1442g1226kcal50.5g86.5g72.1g0g
Dijonsinappi, Maille, Original228g160kcal9.1g18.3g6.9g6.9g
Valkosipuli 171g185kcal13.5g27.8g1g3.6g
Mustapippuri 4.8g14kcal0.5g1.8g0.2g1.3g
Oliiviöljy 65g574kcal0g0g64.9g0g
Ruokasuola jodioitu 4.8g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree, annos 125g505g374kcal22.7g65.1g1g5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9120g10417kcal1091.2g399g484.8g33.6g
Valittu annoskoko4560g5208kcal545.6g199.5g242.4g16.8g
Annoskoko puolitettuna2280g2604kcal272.8g99.8g121.2g8.4g
Arvot/100g100g114kcal12g4.4g5.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=93547