Pannukakku

Vatkaa munien rakenne rikki ja lisää maito ja suola.

Lisää jauhot koko ajan sekoittaen.

Anna taikinan turvota hetki ja kaada se voidellulle uunipellille.

Paista 225 asteessa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 163 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 2341g1067kcal70.2g112.3g35.1g0g
Kananmuna 50g(kpl)1404g1769kcal154.5g4.2g126.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 761g2610kcal77.5g532.5g9.1g26.6g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Margariini 80% keskiarvo47g332kcal0.1g0.1g37.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9128g11557kcal604.6g1298.2g416g53.2g
Valittu annoskoko4564g5779kcal302.3g649.1g208g26.6g
Annoskoko puolitettuna2282g2889kcal151.2g324.6g104g13.3g
Arvot/100g100g127kcal6.6g14.2g4.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=124326