Omena-Kaura paistos

Kuori omenat ja leikkaa aika ohuiksi lohkoiksi.

Pane lohkot voideltuun uunivuokaan ja ripottele päälle kanelia sekä vähän sokeria, varsinkin jos omenat ovat happoisia.

Sulata voi ja sekoita siihen sokeri ja kauraryynit ja kanelia.

Levitä seos omenalohkojen päälle.

Laita uuniin 225 kunnes omenat on pehmeitä ja kuorrutus kauniin ruskea.

Lisänä voit tarjota vaniljakastiketta tai jäätelöä.

Laitin itse näin: uuni 200 kiertoilma 10 min. Uuni pois päältä, annoin paistoksen muhia jälkilämmössä vielä 10 min. Omenat oli kypsiä ja kaurajuttu ruskistunut.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, keskikokoinen 200g3497g1189kcal7g248.3g10.5g63g
Voi, normaalisuolainen (Valio)350g2518kcal2.8g2.8g279.8g0g
Sokeri 297g1207kcal0g297g0g0g
Kaurahiutale 420g1570kcal60.9g239.2g30.6g42g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9128g12968kcal141.4g1574.6g641.8g210g
Valittu annoskoko4564g6484kcal70.7g787.3g320.9g105g
Annoskoko puolitettuna2282g3242kcal35.4g393.7g160.5g52.5g
Arvot/100g100g142kcal1.5g17.3g7g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=320408