Tonnikalavuoka

1. Keitä makaronit, raasta juustot (eri astioihin), valuta öljy tonnikalasta
2. Kuullota sipuli, lisää jauhot
3. Lisää varovasti maito, kiehauta
4. Lisää tonnikalat, chili, sinappi, parmesanraaste
5. Voideltuun vuokaan pohjalle puolet makaronista , seuraavaksi kastike, päälle loput makaronit ja toinen juustoraaste (+korppujauhoa)
6. 40min 175-asteisessa uunissa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni Kypsennetty, annos 100g1633g5714kcal212.2g1126.4g40.8g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1166g385kcal38.5g57.1g0g0g
Tonnikala öljyssä 431g819kcal117g0g38.8g0g
Tonnikala tomaattikastikkeessa. Rainbow[annos185g]431g518kcal51.8g8.6g30.2g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g233g905kcal77g0g66.2g0g
Sipuli (kuorittu)117g32kcal1.5g5.6g0.2g2g
Voi, 1 tl, 5 g70g511kcal0.7g0.7g56g0g
Vehnäjauho puolikarkea 70g240kcal7.1g49g0.8g2.4g
Polar-juusto 15%233g606kcal72.3g0g35g0g
Paholaisen hillo (Puljonki), annos 30g105g143kcal0.8g33.4g0.3g0g
Sinappi 75g98kcal3.3g10.5g4.5g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9128g19939kcal1164.4g2582.6g545.6g11.4g
Valittu annoskoko4564g9969kcal582.2g1291.3g272.8g5.7g
Annoskoko puolitettuna2282g4985kcal291.1g645.7g136.4g2.9g
Arvot/100g100g218kcal12.8g28.3g6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=390547