Kermainen kanarisotto

Keitä riisit 6dl:ssa lihalientä kypsiksi, lisää herne-maissi-paprika ja anna kypsyä.

Ruskista kanan palat kahdessa erässä voissa, mausta suolalla, currylla ja valkopippurilla.

Lopuksi huuhtele pannu vesitilkalla ja kaada kattilaan kanojen päälle.

Lisää kerma ja sitruunamehu.

Anna kiehua kunnes kanat on kunnolla mureita.

Nosta kanat liemestä ja kippaa sinne riisiseos.

Sekoita.

Pilko kanat pieniksi ja sekoita muun joukkoon.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin paistileike merisuola (Atria), annos 500g1166g1574kcal198.2g5.8g84g0g
Voi, 1 tl, 5 g105g766kcal1g1g84g0g
Jasminriisi (2014) (Rainbow), annos 60g490g1714kcal34.8g391.8g3.4g0g
Vesi1399g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)26g72kcal2.4g4.6g4.9g0.1g
Herne-maissi-paprika, Rainbow466g373kcal19.6g60.6g4.2g14.5g
Vesi350g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g466g1586kcal9.3g14g163.2g0g
Sitruunamehu, 100% (Sicilia), annos 10g58g15kcal0.2g5g0g0g
Curryjauhe (-), annos 5g23g76kcal2.3g11.7g2.3g2.3g
Ruokasuola jodioitu 12g0.3kcal0.1g0g0g0g
Valkopippuri 2.3g6.6kcal0.2g1g0g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9128g12365kcal536.2g991g692g35g
Valittu annoskoko4564g6183kcal268.1g495.5g346g17.5g
Annoskoko puolitettuna2282g3091kcal134.1g247.8g173g8.8g
Arvot/100g100g136kcal5.9g10.9g7.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=457524