Kaali-broilerikeitto

Lisää kasvissuikaleet kanaliemeen.

Lisää kevyesti ruskistetut broilerinsuikaleet keittoon.

Purista joukkoon valkosipulinkynnet, jos käytät purjoa, lisää se, myllystä vähän pippurisekoitusta, tarvittaessa yrttisuolaa.

Runsaasti persilja- ja/tai ruohosipulisilppua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi208g0kcal0g0g0g0g
Keräkaali, 100g63g15kcal0.8g2.1g0.1g1.3g
Porkkana 42g14kcal0.3g2.3g0.1g1.1g
Palsternakka 16g10kcal0.1g1.8g0.1g0.7g
Sipuli 16g4.7kcal0.2g0.8g0g0.3g
Valkosipuli 3.1g3.4kcal0.2g0.5g0g0.1g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl6.3g4.7kcal0.3g0.5g0.2g0g
Persilja 4.2g1.1kcal0.1g0g0g0.3g
Broilerin fileesuikaleet (naturell) (Maistuva)63g69kcal14.4g0g1.3g0g
Paprika punainen 21g6.1kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Selleri, annos 50g16g2.2kcal0.2g0.5g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1g9kcal0g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana915g278kcal33.6g18.8g5.8g8.4g
Valittu annoskoko457g139kcal16.8g9.4g2.9g4.2g
Annoskoko puolitettuna229g70kcal8.4g4.7g1.5g2.1g
Arvot/100g100g30kcal3.7g2.1g0.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101409