Hernekeitto kananpojan jauhelihasta

1. Liota herneitä yön yli

2. Keitä herneitä liotusvedessään miedolla lämmöllä n. tunti

3. Paista jauheliha ja lisää keittoon.

Lisää tässä vaiheessa myös lihaliemikuutio.

4. Jatka keittämistä vielä n. tunti

Lisää tarvittaessa vettä.

Mausta valmis keitto suolalla.

Yhdessä annoksessa on n. 253 kcal (366 grammaa)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Aansu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 312g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.6g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl3.1g7.8kcal0.4g0g0.7g0g
Herne, kuivattu, Rainbow78g220kcal14g49.6g0.7g7.8g
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia63g87kcal10.6g0g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana915g631kcal50g99.2g12.8g15.6g
Valittu annoskoko458g315kcal25g49.6g6.4g7.8g
Annoskoko puolitettuna229g158kcal12.5g24.8g3.2g3.9g
Arvot/100g100g69kcal5.5g10.8g1.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126128