Punajuuri-perunasosekeitto

Kuori punajuuret, pilko kuutioiksi.

Keitä vedessä kunnes hieman pehmenneet.

Lisää kuoritut ja kuutioidut perunat.

Keitä yht. noin puoli tuntia.

Lisää kasvisliemikuutio ja ruokakerma.

Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää tarvittaessa suolaa.

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Lauran84

N63 sanoi...

Tähän kannattaa lisätä vielä sipulia, valkosipulia ja porkkanaa makua antamaan. Kerman sijaan voi käyttää Koskenlaskijaa, joka antaa lisämakua.

sunnuntai 06.05.2012 klo 17:27

AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 159g121kcal3g24.7g0.3g1.6g
Punajuuri 102g39kcal1g7.1g0.2g2.6g
Vesi148g0kcal0g0g0g0g
Laktoositon ruokakerma 15% (Arla), annos 200g46g73kcal1.2g2g6.8g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow3g7.7kcal0.3g0.3g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana915g482kcal11g68.2g15.8g8.4g
Valittu annoskoko458g241kcal5.5g34.1g7.9g4.2g
Annoskoko puolitettuna229g120kcal2.8g17.1g4g2.1g
Arvot/100g100g53kcal1.2g7.5g1.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219013