Tonnikala-tomaattipasta

AINEKSET
4 annosta
2 valkosipulinkynttä
1 rkl oliiviöljyä
1 prk (370 g) tomaattimurskaa
1 prk (200 g) paprika-chilimaustettuatuorejuustoa
1 prk (185/140 g) tonnikalapaloja vedessä
12 mustaa oliivia pilkottuna
3 rkl tuoretta hienonnettua basilikaa
Lisäksi
pastaa, esim.

penne

Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.

Kuullota valkosipulia miedolla lämmöllä kattilan pohjalla.

Lisää joukkoon tomaattimurska, tuorejuusto ja valutetut tonnikalapalat.

Anna kastikkeen kiehua hiljalleen 5 minuuttia.

Keitä pasta.

Lisää kastikkeen joukkoon oliivit ja basilika.

Tarjoile kastike pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 183 grammaa

Peice78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 5.6g6.1kcal0.4g0.9g0g0.1g
Oliiviöljy, olio extra vergine di oliva (Cirio), annos 10g6.9g57kcal0g0g6.3g0g
Polpa tomaattimurska (aromaattiset yrtit) (Mutti), annos 370g232g77kcal3.5g11.1g0.9g0g
Vaaleaa tonnikala paloina vedessä (Rainbow), annos 185g88g97kcal22.8g0g0.9g0g
Viola tuorejuusto, paprika chili 13% (Valio), annos 100g125g213kcal9.7g6.5g16.3g3.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana915g898kcal72.8g37g48.8g7.2g
Valittu annoskoko457g449kcal36.4g18.5g24.4g3.6g
Annoskoko puolitettuna229g225kcal18.2g9.3g12.2g1.8g
Arvot/100g100g98kcal8g4g5.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=432985