Broilerimureke

Lisäksi 1 tl suolaa, 1/2 tl roseepippuria

Sekoita kulhossa korppujauhot ja kermaviili.

Lisää mausteet ja kananmuna.

Hienonna persilja ja lisää seokseen.

Lisää myös ananasmurska broilerin jauhelihan kanssa.

Sekoita tasaiseksi ja muotoile taikina sopivaan vuokaan.

Kypsennä mureketta 200 °C:ssa noin 40 minuuttia.

Tarjoile perunasoseen ja hyvän kastikkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 183 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 84g54kcal2.7g4g2.9g0g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g21g77kcal2.9g15.1g0.5g0.9g
Kananmuna kuoreton 23g33kcal2.9g0.1g2.4g0g
Chilikastike original, Felix13g11kcal0.2g1.9g0g0g
Persilja 25g6.9kcal0.3g0.3g0.1g2g
Ananasmurskaa ananasmehussa (Rainbow) 1 purkki 227/140g84g50kcal0.3g12.5g0.1g1.2g
Jauheliha, broilerin, rasvaa 6-8 % 209g308kcal44.9g0g14.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana915g1080kcal108.4g67.8g40.4g8.2g
Valittu annoskoko458g540kcal54.2g33.9g20.2g4.1g
Annoskoko puolitettuna229g270kcal27.1g17g10.1g2.1g
Arvot/100g100g118kcal11.8g7.4g4.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=90152