Jauhelihamakaroniloota

Uuni lämpeämään 200 asteeseen.

Keitä makaronit ja paista jauheliha + sipulit.

Voitele uunivuoka ja heitä sekaan makaronit, jauheliha, sipuli, suikalejuurekset ja maito/kananmunasotkotus, jossa on joukossa valkopippuria ja suolaa.

Maito-kananmunasotkotuksen määrä nyt arviona, heitin alunperin 6 kananmunaa + 917g maitoa ja hippasen jäi ylimääräistä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 407 grammaa

Sarik82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, tumma, Myllyn Paras34g118kcal4.6g22.1g1g2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha169g280kcal32.1g0g16.9g0g
Extra neitsyt oliiviöljy (Eldorado), annos 5g1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Kananmuna kuoreton 54g78kcal6.8g0.2g5.6g0g
Rasvaton maitojuoma, laktoositon (Pirkka), annos 200g141g35kcal4.6g4.1g0g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g34g10kcal0.4g1.6g0.1g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana916g1088kcal97.6g58.4g51g6.8g
Valittu annoskoko458g544kcal48.8g29.2g25.5g3.4g
Annoskoko puolitettuna229g272kcal24.4g14.6g12.8g1.7g
Arvot/100g100g119kcal10.7g6.4g5.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=401042