Linssi-juustokeitto

Kuutioi kasvikset pieniksi, ja pehmitä pannulla öljyssä tomaattipyreen kanssa.

Lisää vesi ja liemikuutiot, linssit, hieman cayennepippuria (ja garam masalaa) ja keitä hiljaa poreillen 15-20 minuuttia kunnes linssit on kypsiä.

Ota kattila levyltä, lisää sulatejuusto ja anna sen sulaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 457 grammaa

Mustikka82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Linssi, punainen, Go Green500g1624kcal119.9g244.9g5g60g
Sipuli 125g38kcal1.6g6g0.2g2.1g
Paprika punainen 425g124kcal4g19.1g1.7g8.1g
Porkkana 325g106kcal2g18.1g0.6g8.3g
Oliiviöljy 68g597kcal0g0g67.5g0g
Tomaattisose tomaattipyree 75g57kcal3.4g9.7g0.1g0.7g
Vesi, vesijohtovesi 2499g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 55g167kcal5.2g7.4g12.9g0.9g
Paprika-sipuli tuorejuusto (Rainbow), annos 200g500g800kcal40g25g60g7.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9140g7026kcal352.2g660.4g296g175.2g
Valittu annoskoko4570g3513kcal176.1g330.2g148g87.6g
Annoskoko puolitettuna2285g1757kcal88.1g165.1g74g43.8g
Arvot/100g100g77kcal3.9g7.2g3.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=215764