Amerikkalainen suklaakakku

Sivele vuoka öljyllä/margariinilla/voilla ja korppujauhota.

Laita uuni 200 C.
Sekoita kuivat aineet (ei sokeri!) kulhossa.

Mittaa vesi kannuun.

Vaahdota rasva ja sokeri erillisessä kulhossa.

Lisää vaahtoon muna kerrallaan.

Lisää taikinaan vuorotellen vettä ja kuivia aineita koko ajan sekoittaen.

Paista 45-60 min.
Pinnan voi koristella tomusokerilla.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Sarya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 40%, rainbow/pirkka 598g2124kcal1.9g0.1g239.2g0g
Sokeri 763g3095kcal0g761.7g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu610g769kcal67.1g1.8g54.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 583g2001kcal59.4g408.2g7g20.4g
Leivinjauhe 45g79kcal2.3g17g0g0.2g
Oboy original kaakaojuomajauhe299g1106kcal11.4g245.2g8.1g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g30g120kcal0g29.6g0g0g
Vesi897g0kcal0g0g0g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten150g493kcal35.1g67.3g31.4g16.4g
Ruisjauho (Myllynparas), annos 60g598g1824kcal58g366.6g12g86.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9144g23220kcal470.4g3795g705.2g247.4g
Valittu annoskoko4572g11610kcal235.2g1897.5g352.6g123.7g
Annoskoko puolitettuna2286g5805kcal117.6g948.8g176.3g61.9g
Arvot/100g100g254kcal5.1g41.5g7.7g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=160182