Mangohyydykekakku

Murusta digestivet, sekoita rasva keksin muruihin.

Painele seos irtopohjavuoan pohjalle.

Vaahdota kerma.

Lisää joukkoon rahka, tuorejuusto, sokeri, 1 prk mangososetta, sekoita.

Lisää tähän seokseen 4 kpl liivatelehtiä.

Laita hyytymään jääkaappiin muutamaksi tunniksi.

Sekoita 1 prk mangososetta ja 2 kpl liivatelehtiä, laita seos kakun päälle koristeeksi.

Hyydytä jääkaapissa.

Kakku on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 719g1246kcal54.7g16.5g107.9g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 719g2375kcal14.4g21.6g251.8g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki899g504kcal76.4g45g1.8g0g
Digestive täysjyvävehnäkeksi719g3238kcal46.8g431.7g151.1g22.3g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton288g2072kcal0g0g230.2g0g
Mangosose, Piltti899g540kcal3.6g134.9g3.6g9g
Sokeri 306g1241kcal0g305.5g0g0g
Liivatelehti, gelatiini22g75kcal18.5g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9144g22580kcal428.8g1910.4g1492.8g62.6g
Valittu annoskoko4572g11290kcal214.4g955.2g746.4g31.3g
Annoskoko puolitettuna2286g5645kcal107.2g477.6g373.2g15.7g
Arvot/100g100g247kcal4.7g20.9g16.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=178199